Onze service in zes stappen

Het huis gereed maken voor ontvangst
Op het vooraf afgesproken tijdstip komen wij thuis of op de gewenste locatie en starten ca twee uur vooraf de voorbereiding voor ontvangst. Afhankelijk van het aantal te verwachte gasten plaatsen we drie tot vijf sta-tafels, we dekken deze met linnen tafel kleden, we zetten ons eigen servies en glaswerk neer en zetten de dranken weer koel en plaatsen een tijdelijke garderobe.

De ontvangst, jas aannemen
Na de voorbereiding zijn we klaar voor de ontvangst. Uit uw naam verwelkomen wij uw gasten bij de deur, nemen de jassen aan en begeleiden de pas aangekomene naar binnen.

Binnenkomst, Drankjes,
Bij binnenkomst serveren wij uw gasten een glas prosecco, of naar keuze rode wijn, witte wijn of frisdrank of bier.

Belegde broodjes en Soep,
Afhankelijk van het arrangement naar keuze serveren we; Belegde broodjes, soep of Luxe sandwiches, Mini satés, diverse salades en saté met stokbrood, Sushi, Yakitori en Handrolls

Einde service,
Als basis hanteren we een service van drie uur, op het moment dat we de afgesproken eindtijd bereikt hebben maken wij uw gasten op gepaste wijze hierop attent, begeleiden hun naar garderobe en voordeur.

Huis opruimen en stofzuigen,
Als de laatste gasten vertrekken, blijven wij om alles op te ruimen, zodat het huis er weer uitziet als voor we begonnen. U hoeft dus helemaal niets te doen! In dit laatste deel van onze service is het voor ons belangrijk uw huis of locatie weer in de oorspronkelijke staat terug te brengen, het door ons meegebrachte servicemeubilair, servies en glaswerk gaat weer met ons mee, keuken en overige tijdens de service gebruikte ruimtes worden schoongemaakt en gestofzuigd, verplaatst meubilair gaat weer terug naar de originele plaats. Het is onze belangrijkste taak uw huis zodanig in de originele staat terug te brengen zodat uw zelf geheel niets hoeft te doen.

red_white_wine_large.jpg kraamfeest_tomaten_soep.jpg cheese_plate.jpg bangkok-14.jpg cheers_71202928_std.jpg